STEPV s’oposa a la privatització de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià

Posted: 14 Desembre 2013 in General
Etiquetes: , ,

STEPV

Ja tenen reconeguda l’acreditació de llengües estrangeres

El passat 13 de novembre STEPV criticava la modificació publicada en el DOCV eixe mateix dia de les entitats que poden acreditar la certificació de llengües estrangeres perquè n’incloia de privades, entre les quals la Universitat Catòlica de València, CEU-Universidad Cardenal Herrera, Valencia International University (VIU).

Es confirma la paulatina però constant privatitizació dels serveis públics, com ja ve denunciant STEPV i la Intersindical

Precisament les mateixes que, segons ha publicat algun mitjà d’informació, ara pretenen autoritzar per a integrar-les en la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV).
STEPV s’oposa a aquesta nova privatització d’un servei públic, demanarà explicacions a la Direcció General de Política Lingüística aquesta setmana i, en cas que es confirme, n’exigirà la revocació d’aquesta decisió.
Si aquesta proposta va endavant es confirma, novament, la paulatina però constant privatitizació dels serveis públics, com ja ve denunciant STEPV i la Intersindical Valenciana des de fa temps, però especialment agreujada els darrers anys en serveis com l’educació o la sanitat.
STEPV considera que el Partit Popular no pot continuar en el govern per la situació d’emergència nacional i social a la qual han abocat la ciutadania valenciana després de les brutals retallades en els serveis públics i del tancament de RTVV. És per això que el Sindicat exigeix la dimissió del president Fabra i del seu govern i l’avançament de les eleccions.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s