El Govern avisa als pares que els professors fan vaga perquè tenen l’ocupació assegurada

Posted: 24 Octubre 2013 in Educació
Etiquetes: , , ,

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha recordat als pares dels alumnes, convocats a la vaga general de l’ensenyament del pròxim dijous, que el col·lectiu de docents té un lloc de treball assegurat, a diferència de la majoria d’ells.
Wert
“Cal tenir en compte, de cara els pares, que el col·lectiu de docents té un lloc de treball assegurat i, no obstant açò, els pares s’estan enfrontant a unes taxes de desocupació molt elevades i dificultats econòmiques importants”, ha asseverat la secretària d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, Montserrat Gomendio, que ha valorat la vaga del dijous a la qual està cridada tota la comunitat educativa.

La secretària d’Estat també ha indicat que evitar que els alumnes acudisquen a les aules i no permetre que seguisquen millorant la seua formació “no beneficia a ningú: ni a pares ni a alumnes ni a la societat en el seu conjunt”.

Gomendio ha acusat als sindicats docents de secundar i animar a la vaga amb raons que “gens tenen a veure” amb la reforma educativa del Govern, i els ha acusat de justificar aquest atur sobre la base d’unes reclamacions laborals del professorat, que tenen a veure amb “millores salarials, disminució de la càrrega lectiva i dels alumnes per aula”.

“Les raons no estan en absolut relacionades amb la reforma educativa”, ha asseverat la secretària d’Estat, que reconeix que el “únic” que pot preocupar als pares és l’augment de la ràtio, encara que els recorda que, en aquest punt, Espanya “segueix per sota” de la mitjana de l’OCDE i de diversos països amb millors resultats.

Publicat a http://www.europapress.es/sociedad/noticia-gobierno-avisa-padres-profesores-hacen-huelga-porque-tienen-empleo-asegurado-20131022143555.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s