Inferno de Dan Brown, la pel·lícula

Posted: 29 Juliol 2013 in General
Etiquetes: , ,

Arribarà a les pantalles en 2015, amb Tom Hanks i Ron Howards.
fot_2716_gr
Inferno de Dan Brown serà una pel·lícula, i arribarà a les pantalles d’Estats Units (encara no se sap si també a les de la resta del món) al desembre de 2015.

Tom Hanks com a protagonista i Ron Howards com a director estan de nou darrere d’aquest projecte, com van estar en l’adaptació d’altres novel·les de Dan Brown (El codi Da Vinci i Àngels i dimonis), segons hem llegit en la revista nord-americana Deadline, si bé l’editorial Planeta (que va publicar Inferno en espanyol el passat mes de maig) ens informa que Howards es limitarà a produir el projecte, al costat del seu soci Brian Grazer i a través del seu Imagine Entertainment. David Koepp, el mateix que va escriure el guió d’Àngels i dimonis, serà l’encarregat de convertir Inferno en pel·lícula.

En paral·lel, sabem que Tom Hanks espera reprendre el seu paper com Robert Langdon, el professor d’Harvard expert en simbologia religiosa del símbol perdut, la tercera novel·la de la saga de Dan Brown, que encara està pendent de convertir-se en pel·lícula.

Dan Brown és autor dels bestsellers internacionals El símbol perdut (Planeta, 2009) i El codi Da Vinci (Umbriel 2003 / Planeta, 2010), la novel·la més venuda de tots els temps (81 milions d’exemplars), que ha sigut traduïda a 51 llengües i que és un dels deu llibres més llegits del món juntament amb la Bíblia. Per la seua banda, El símbol perdut va vendre prop de 30 milions d’exemplars en el món i va ser traduït a 48 llengües. Després de l’èxit del codi Da Vinci es van publicar les novel·les anteriors de Donen Brown, La fortalesa digital i La conspiració (Planeta, 2011). Inferno és la seua última novel·la publicada fins al moment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s