Zona Franca de lectura Kindle

Posted: 18 Juliol 2013 in General
Etiquetes: , , ,

A Casa del Lector et deixen un Kindle gratis per a llegir…
fot_2677_gr
Encara hi ha qui no coneix la Casa del Lector a Madrid: malament, perquè tenen idees tan fantàstiques com la “Zona Franca de lectura Kindle”.

Què és açò que sona tan… fred? Consisteix en alguna cosa tan senzilla i encertada com que si vas a la Casa del Lector i no portes llibre damunt, et deixen un ereader amb més de 100 ebooks carregats. Entre ells podràs triar entre El invierno del mundo de Ken Follett, Caperucita en Manhattan de Carmen Martín Gaite, El tango de la guardia vieja de Arturo Pérez-Reverte, Los juegos del hambre, de Suzanne Collins  o una bona ració de clàssics (La dama duende de Calderón de la Barca o El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha de Cervantes, entre altres).

La proposta naix d’una col·laboració entre Casa del Lector i Amazon i s’emmarca dins del concepte de Biblioteca Digital Casa del Lector (BDCL), en el qual estan treballant els experts de la Universitat Carlos III de Madrid i de Casa del Lector i que es donarà a conèixer íntegrament el pròxim mes d’octubre.

Per a gaudir de la Zona Franca de lectura Kindle només has de registrar-te en l’entrada de Casa del Lector. El servei és gratuït. En paraules del director de Casa del Lector, César Antonio Molina, “aquesta experiència ens acosta a un dels nostres objectius principals: generar lectors. En aquesta ocasió, en dispositius electrònics”.

Ens sembla una idea senzilla i eficaç per a animar a llegir, a tu no?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s