Defensen a Wert amb faltes d’ortografia!

Posted: 5 Juliol 2013 in Educació
Etiquetes: , , , , , ,

El PP llança una web pro Wert amb errates i faltes...
Wert riu
El PP ha volgut eixir al pas en defensa de José Ignacio Wert i la seua reforma educativa creant una web… amb faltes d’ortografia! Sembla bastant incoherent defensar l’excel·lència en l’educació, un dels pilars de la Llei de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), intercalant diverses errates i alguna falta d’ortografia, no? Per a més inri, la notícia sorgeix just quan us expliquem que les faltes d’ortografia seran penalitzades en les oposicions a professor de la Comunitat de Madrid, governada pel PP…

Nosaltres hem entrat en http://www.laverdaddelaeducacion.es i no trobem aquests errors que ens descobreix Eldiario.es, perquè han sigut esmenats ja, però Internet és el que té, que sempre hi ha algú que caça al vol l’error i, si mereix la pena explicar-ho, ho explica i ho difon.

El PP proposa en la web Laverdaddelaeducacion.es una defensa a ultrança de “una educació de qualitat, publica, competitiva i universal”. El problema és que “pública” porta accent gràfic, senyor Wert, i no com apareixia escrit en un primer moment en la citada web, en la qual també trobàvem faltes de concordances com aquesta:Banner-campana-PP_EDIIMA20130627_0558_5

Faltes d’ortografia en el PP

O la que diu “Para ello, en tercero curso de la ESO establece una opcionalidad, y en 4º…”. Per no parlar d’aqueixa “opcionalidad” que proposen, clar, i que la RAE no sembla entendre.

En la pàgina http://www.laverdaddelaeducacion.es també trobem seccions dedicades a estudiants universitaris, a docents, a alumnes no universitaris, als detalls de la Llei de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) i, finalment, informació sobre el pressupost per a beques del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

A tots se’ns escapen errates, a nosaltres els primers, però si estiguérem escrivint alguna cosa sobre l’excel·lència en l’educació, crea’ns, senyor Wert, cuidaríem més que mai les errates i l’ortografia, com hem fet en aquest article… Li’l recomanem.

(En aquest link pots veure la versió del text tal com va aparèixer en un primer moment, abans de ser corregit…)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s