STEPV denuncia pressions de Conselleria per aprovar un percentatge reduït en els oposicions

Posted: 2 Juliol 2013 in Educació
Etiquetes: , , ,

El professorat interí es juga el lloc de treball en aquesta convocatòriaSTEPV

STEPV vol denunciar pressions de les comissions de selecció cap als tribunals d’oposició perquè aproven només un percentatge de les persones que es presenten. Les comissions de selecció són nomenades per la Direcció General de Personal i s’encarreguen de coordinar les actuacions de cada tribunal de cada especialitat convocada.

Segons ha pogut saber el Sindicat algunes comissions de selecció han donat instruccions orals als tribunals perquè aproven un percentatge reduït (un 30-40%) de les persones que es presenten per agilitzar tot el procés del concurs oposició i poder acabar dins del termini marcat, que és el 13 de juliol.

Això distorsionaria totalment el resultat de les oposicions perquè persones amb una bona preparació no superaran la fase de l’oposició. Recordem que el nou acord de professorat interí, que STEPV no va signar, determina que el professorat interí que té aprovada una part de l’oposició en processos selectius anteriors mantindrà l’ordre en borsa si aprova ara tota la fase de l’oposició. Qui no té res aprovat amb anterioritat perd el seu lloc actual i serà reordenat en la borsa d’acord amb el resultat de la fase d’oposició. Per tant, tot el professorat interí que es trobe en aquestes casuístiques depén del resultat de la fase d’oposició per a mantindre el seu lloc actual o per a obtindre un nou lloc en la borsa.

Si les comissions de selecció i la Conselleria d’Educació estan donant ordres als tribunals perquè no aproven a totes les persones que demostren suficients coneixements teòrics i pràctics en la fase d’oposició s’està incomplint en una greu irregularitat amb conseqüències nefastes sobre les condicions laborals i de vida del professorat interí que depén del resultat de les oposicions.

STEPV demanarà explicacions demà en la Mesa Sectorial convocada i insta a totes les persones aspirants a denunciar qualsevol irregularitat en el procés del concurs oposició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s