Enllaçats per la llengua: Comunicat públic d’agraïment

Posted: 20 Març 2013 in General
Etiquetes: , ,

images

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA vol agrair públicament a les persones, escoles, instituts, universitats, mitjans, entitats i organitzacions de tots els territoris, la seva participació en la cinquantena d’actes que el passat 9 de març, de Perpinyà a Elx i de Fraga a l’Alguer, van respondre a la nostra crida en defensa de la llengua que ens enllaça.

La participació i la repercussió obtingudes, reforcen la nostra voluntat de continuïtat i de treballar, ja des d’ara mateix, en noves accions que garanteixin el respecte i la pervivència del català en tota la seva riquesa de variants, i el nostre futur com a poble.

Les prop de 6.000 signatures del manifest obtingudes i l’adhesió de més de 700 entitats ens indiquen la voluntat decidida de seguir lluitant. Ho farem amb el vostre ajut i aviat us anunciarem noves iniciatives.

Entretant, féu córrer el manifest. Les organitzacions convideu els associats i associades. Els i les particulars divulgueu-lo a través de correus, xarxes i el que cregueu convenient. Necessitarem un bon suport en tots els moments de la campanya iniciada.

També us animem a seguir fent us del llaç i a enllaçar els vostres actes, per modestos i senzills que siguin, incloent-los dins el moviment D’ENLLAÇATS PER LA LLENGUA. Per això posem a la vostra disposició el correu d’enllaçats, enllacatsperlallengua@gmail.com.

Podeu consultar el ressò als mitjans aquí [+]

I veure alguns vídeo aquí [+]

A totes i tots vosaltres MOLTES GRÀCIES!

 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s