Novetats d’Edicions Bromera

Posted: 18 Març 2013 in Llibres
Etiquetes: , , ,
bromera
Comencem el mes de març amb dos grans noms de la literatura internacional: Erri De Luca i John Banville. I és que les novel·les El crim del soldat, d’Erri De Luca, i Venjança, escrita per John Banville sota el pseudònim Benjamin Black, arriben a les llibreries la setmana del 4 de març. Es tracta de dues apostes molt importants per a Sant Jordi: la novel·la de De Luca ens presenta un vell excombatent nazi assistit per una filla que es debat entre la repulsió pels crims comesos i el seu deure com a filla, mentre que Black ens proposa una nova trama negra absorbent en la qual descobrirem els secrets de dues famílies poderoses que comparteixen un crim esgarrifós.La literatura infantil i juvenil és l’altra gran protagonista d’aquest mes, ja que d’una banda és la protagonista del llibre de divulgació La literatura per a infants i joves en català, escrit per dues grans especialistes en aquest camp com són Gemma Lluch i Caterina Valriu. També en no-ficció, La fórmula és el llibre a través del qual Òscar Borràs demostra als joves que la felicitat i l’èxit estan més a prop del que sovint pensem.

En ficció, les nostres propostes són Les ombres del bosc, de Vicent Enric Belda, Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil, i El dia que en Gluck va arribar a la Terra, de Jordi Sierra i Fabra, Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, ambdós obres guardonades en els Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2012. Les ombres del bosc és un thriller policíac amb grans dosis d’intriga, mentre que el nou títol de Jordi Sierra i Fabra ens presenta un simpàtic extraterrestre que canviarà la vida de molta gent.

També volem recordar-vos que El retorn de Macbeth <http://www.bromera.com/fitxa-llibre-coleccions/items/el-retorn-de-macbeth.html> , de Francesc Puigpelat, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2012, ha arribat a les llibreries aquesta setmana i ja està despertant l’interés dels mitjans de comunicació. En aquest sentit, us convidem a veure l’espai que li han dedicat a Via Llibre (TV3) <http://bit.ly/VSqdzu> i a Levante TV <http://www.youtube.com/watch?v=uTu74KbLctY> , i a llegir algunes notícies i entrevistes com les d’El Punt-Avui <http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/623766-es-presenta-a-alzira-el-retorn-de-macbeth.html> , l’Ara <http://www.ara.cat/cultura/Puigpelat-satreveix-sequela-Macbeth_0_872912837.html> i La Veu del País Valencià
<http://www.laveupv.com/noticia/1040/el-premi-de-novella-ciutat-dalzira-2012-satreveix-amb-el-mite-de-macbeth> . Es tracta d’una novel·la protagonitzada per un vell que és Macbeth, el fill del rei Macbeth, que ens presenta una trama apassionant plena de traïcions i crims construïts sobre un engranatge literari precís i enginyós.

Com sempre, si t’interessa ressenyar algun títol o entrevistar algun autor, pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 962 459 705 o de l’a/e <mailto:comunicacio@bromera.comcomunicacio@bromera.com. Com sempre, trobaràs les cobertes dels llibres que formen el fons editorial de Bromera descarregables en la pàgina web <http://www.bromera.com/>www.bromera.com, amb la qualitat òptima per a reproduir-les en premsa, en blanc i negre i a color. En aquesta pàgina, pots subscriure’t també al butlletí electrònic, i consultar la revista <http://www.bromera.com/lilla.html?page=1> L’Illa o el nostre <http://bromeradelletres.blogspot.com/> bloc per a estar informat sobre nous títols, premis literaris, presentacions de llibres i projectes que preparem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s