Censuren aquest cartell de Yerma a Madrid

Posted: 24 gener 2013 in General
Etiquetes: , , ,
L’empresa Madrid City Tour tem ‘ferir la sensibilitat dels xiquets’.
cartell censuratQue censuren el cartell de Yerma del Centre Dramàtic Nacional produeix, en ple any 2013, alguna cosa molt proper a la vergonya aliena. La notícia ha saltat a l’opinió pública aquesta setmana: Madrid City Tour, el servei d’autobusos turístics que recorre els carrers de Madrid, no ha volgut exhibir en els seus vehicles el cartell original de l’obra Erma, que es representa en el Centre Dramàtic Nacional, preferint triar altre i així evitar “ferir la sensibilitat dels xiquets”.Perdó? Es negaria a exhibir aquesta mateixa empresa en els seus autobusos, per exemple, l’anunci d’un videojoc de moda, d’aqueixos que fan de la violència més sagnant el seu principal atractiu? Dubtem molt un sí, la veritat…L’anècdota frega l’inversemblant quan s’ha sabut que una de les raons d’aquesta incomoditat que va expressar l’empresa de transport turístic davant el cartell venia donada pels pèls púbics del dibuix… “Ens van dir que podia ferir la sensibilitat dels xiquets i ens van demanar llevar el borrissol del dibuix, però és que és així, i no s’anava a canviar”, ha informat el Centre Dramàtic Nacional.

Finalment Alma Media, l’empresa que gestiona la publicitat del complex teatral, va decidir usar un altre cartell disponible de l’obra, en el qual apareixen els tres actors principals: Silvia Marsó, Marcial Álvarez i Iván Hermés. Aquest mateix pòster és el que s’ha triat per a anunciar l’obres en dos autobusos de l’EMT (depenent de l’Àrea de Mobilitat del Consistori) i en al voltant de 200 suports publicitaris repartits per tota la ciutat.

Escandalitza més un nu que la violència física, el racisme o la discriminació sexual? Si la cosa va de protegir als xiquets, més val que abans els protegim d’altres coses que d’un nu…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s