Els quatre pilars bàsics de l’escola de qualitat, a la cloenda del V Congrés d’Escola Valenciana

Posted: 18 gener 2013 in Educació
Etiquetes: , , ,

Federico Mayor Zaragoza s’encarregarà de la conferència marcEl V Congrés d’Escola Valenciana es tancarà el pròxim dia 2 de febrer a la Universitat d’Alacant amb la jornada inaugural i la conferència marc de Federico Mayor Zaragoza. A l’acte es tractaran els quatre pilars bàsics de l’escola valenciana de qualitat.

Congrés d’Escola ValencianaEl proper dia 2 de febrer, a la Universitat d’Alacant tindrà lloc la jornada de cloenda del V Congrés d’Escola Valenciana que es va iniciar el curs passat amb la jornada inaugural i la conferència marc de Federico Mayor Zaragoza.

Després d’aquests mesos en què s’han celebrat un bon nombre de jornades en diverses comarques valencianes, ʺha arribat el moment de recapitular i posar en net els diversos punts de reflexió i debat que s’han anat tractant en cadascun dels quatre eixos en què s’ha desenvolupat aquest congrésʺ, apunten fonts d’Escola Valenciana.

L’acte de cloenda comptarà amb una taula rodona baix el títol Quatre pilars per a un model d’escola valenciana de qualitat (plurilingüisme i interculturalitat, participació social i valors, innovació i noves tecnologies i medi ambient i sostenibilitat), a càrrec d’Anna Marzà de la Universitat Jaume I de Castelló, CREA de la Universitat de Barcelona, Laura Santacruz de Xarxa Un Entre Tants i Pepa Gisbert de l’IES Altaia d’Altea.

També es tractaran temes com les unitats per a l’Educació Multilingüe de les universitats d’Alacant, Castelló i València, i Comissió d’Educació d’Escola Valenciana i, a més, Juli Palou Sangrà, professor de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de Barcelona i membre del grup de recerca Plurilingüisme i Aprenentatge de Llengües (PLURAL) estarà a càrrec de la conferència marc: Del tràngol trilingüe al planter plurilingüe. Quines representacions mantenen els docents?

La inscripció és gratuïta, però cal reservar plaça, bé per mitjà del correu electrònic congres@escolavalenciana.org, o bé per telèfon 96 422 64 40

Publicat a La Veu.com el 18 de gener de 2013

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s