La Veu del País Valencià és una realitat; corre La Veu

Posted: 2 gener 2013 in General
Etiquetes: , , ,


RedactaVeu

El mitjà independent, que naix l’1 de gener de 2013, sorgeix amb la voluntat de donar presència a aquells temes i col·lectius desfavorits en el panorama comunicatiu.

Amb el lema “Un café al mes”, La Veu del País Valencià proposa un sistema de micromecenatge  per patrocinar i formar part del projecte.

Reflectir en internet la realitat del territori, informar i opinar sobre els afers públics que no apareixen a la resta de mitjans o denunciar les injustícies que afecten a la ciutadania valenciana. Aquests són alguns dels objectius de laveupv.com, el nou diari digital.

Entre les principals innovacions de laveupv.com, que reflectirà exclusivament l’actualitat del País Valencià, s’hi troba la classificació dels continguts informatius en sis grans àrees comunicatives. Juntament amb les àrees més convencionals, d’Actualitat, de divisió Territorial i Temàtica, laveupv.com incorpora d’altres participatives: ValenXarxa (connexió amb altres suports digitals de valencians que publiquen a internet: blogs, xesfera i enllaços), EspaiCívic (el diari de les minories i del món associatiu) i ParticiVeu (participació directa dels lectors).

La línia editorial de laveupv.com es basarà en la defensa i exigència de 4 valors essencials: els drets humans; la pau i la no-violència; el respecte per la natura i el medi ambient; i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià. El mitjà pretén arribar a la part de l’opinió pública valenciana, conformada pels lectors en digital, que es situen ideològicament en la defensa de l’estat del benestar social, els serveis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià.

El mitjà, apartidista i totalment independent de qualsevol grup comunicatiu, proposa un innovador format de microdonació, mitjançant el qual, qualsevol ciutadà que s’identifique amb el projecte pot participar en la seua construcció. Tanmateix, els continguts de laveupv.com seran sempre en obert. Sota el lema “Un café al mes”, és possible formar part de laveupv.com el diari que el poble valencià necessita per conèixer la seua realitat i vertebrar tot el territori.

info@laveupv.com
redacció@laveupv.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s