L’AVL rebaixarà 600.000 euros el pressupost del 2013

Posted: 20 Novembre 2012 in General
Etiquetes: , , ,
El pressupost de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) per a l’any 2013, aprovat hui pel Ple de la institució normativa del valencià, tindrà una retallada d’un 15’20 per cent de mitjana, la qual cosa significarà una rebaixa de prop de 600.000 euros respecte a l’actual. 

El capítol de personal es vora reduït en uns 160.000 euros, quasi un 9 per cent del pressupost. En la resta, la reducció serà superior al vint per cent. La disminució més significativa es produirà en l’apartat d’inversions reals amb un 23’3 per cent.

 

El pressupost aprovat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, semblant al del 2002, s’ajusta als criteris d’austeritat que reclama la situació actual i en línia amb els requeriments expressats pel Consell per a totes les institucions de la Generalitat, com és el cas de l’AVL.

 

Amb este pressupost, la institució es compromet a continuar amb les principals línies de treball, a culminar els projectes més destacats de la institució, a mantenir les campanyes de promoció de la llengua i a col·laborar amb entitats i col·lectius dedicats al foment del valencià.

 

Ramon Ferrer, president de l’AVL, ha destacat en la sessió la voluntat de la institució per ajustar-se a les necessitats del moment i ha remarcat que això ha serà possible “per la bona gestió, la racionalitat i la moderació en les despeses durant els últims anys”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s