Diverses conselleries es queden sense llum per impagament del Consell

Posted: 30 Octubre 2012 in General
Etiquetes: , , , ,

La companyia elèctrica ha tallat la llum a les conselleries de Justícia i Benestar Social i Agricultura – La Biblioteca Valenciana també s’ha vist afectada. 

Diversos departaments del Govern valencià entre els quals es troben la conselleria de Justícia i Benestar Social (passeig de l’Albereda) i la d’Agricultura (Amadeo de Savoia) s’han quedat a les fosques al voltant de les dotze del migdia quan l’elèctrica Gas Natural Fenosa ha tallat el subministrament de llum per l’impagament dels rebuts. En les dependències de Justícia -antiga conselleria de Solidaritat- en la plaça Sant Nicolás, els funcionaris tampoc han pogut treballar perquè els servidors estaven apagats.

La conselleria de Sanitat en el carrer Mícer Mascó també ha rebut l’amenaça de tall de llum aquest matí, però s’ha impedit l’accés als tècnics que acudien a executar el tall del subministrament elèctric. Els treballadors que es trobaven en aqueix moment en la seu de Sanitat han sigut convidats a apagar correctament els seus ordinadors i se’ls ha recomanat que no utilitzaren els ascensors, davant un eventual cort del subministrament. Esquerra Unida ha demanat la compareixença del conseller Luis Rosat, perquè explique els impagaments a les elèctriques i els corts de llum d’avui.

A més de les conselleries, la Biblioteca Valenciana, en el Monestir de San Miguel dels Reis, també s’ha vist afectada, encara que ja ha recuperat la normalitat. En aquest sentit, Generalitat espera que al llarg d’esta vesprada es recupere la normalitat en el subministrament també en la resta de dependències afectades.

Publicat a Levante-emv.com el 30 d’octubre de 2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s