Presentació a Castelló de la revista Aula de Lletres Valencianes

Posted: 29 Octubre 2012 in General
Etiquetes: , ,

Dimarts dia 30, a les 19 hores, al Fòrum Babel (Castelló, la Plana), es presentarà la revista Aula de Lletres Valencianes. Hi intervindran, abans del debat i l’intercanvi d’opinions, el Pr. Abelard Saragossà (director, Universitat de València), el Pr. Manuel Sifre (membre del consell de redacció, Universitat Jaume I), el Pr. Lluís Meseguer (membre del consell assessor, Universitat Jaume I), i el Pr. Josep Palomero (Institut de l’IES Martí de Viciana, Acadèmia Valenciana de la Llengua).
La revista Aula de Lletres Valencianes, impulsada per la Taula de Filologia Valenciana i editada per Editorial Alfons el Magnànim, és un espai de publicació, creació, debat, d’estudis i propostes procedents de la recerca i de la pràctica pedagògica, un punt de trobada de la recerca en l’àmbit de tots els nivells de l’ensenyament, Primària, Secundària, Universitat, ensenyaments d’EPA, i tant des del punt de vista de la gramàtica i la lexicografia, com de la dialectologia, la sociolingüística, l’anàlisi del discurs i la didàctica, la literatura i l’espectacle… al si de la societat valenciana. En la difícil situació social i comunicativa, i enmig de canvis notables en el sistema educatiu, especialment pel que fa a l’àmbit lingüístic, Aula de Lletres  Valencianes pot ser un instrument essencial de recerca, de formació i d’aplicació per al valencià, el patrimoni més important del País Valencià compartit amb els altres països de llengua i la literatura catalanes.
En tal sentit, el número 1 inclou interessants contribucions sobre el valor de la llengua per als joves valencians, els usos del lèxic dels joves, els canvis intergeneracionals en el valencià de la Plana Baixa, els relats interculturals, o la integració del treball cooperatiu. Tanmateix, a partir del número 2, certament, és una porta oberta a contribucions i a coneixements des de qualsevol centre, àmbit de recerca o de pràctica pedagògica.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s