El professorat interí no haurà de presentar, finalment, la història clínica completa

Posted: 24 Octubre 2012 in Educació
Etiquetes: , ,

L’informe només haurà de constar que és apte per impartir docència, com fins ara.

Aquest matí s’ha celebrat la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí, entre sindicats i Conselleria d’Educació. STEPV ha demanat explicacions sobre l’exigència de presentar la història clínica electrònica (SIA) en les noves contractacions. La Conselleria ha explicat que és una demanda de Sanitat i, a instàncies de STEPV, s’ha compromés a explicar en la web que no cal que consten totes les dades de l’historial clínic sinó només que el professorat és apte per impartir docència, com fins ara.

D’aquesta manera, el professorat interí, alhora de sol·licitar el SIA pot demanar que no consten l’historial complet per tal de protegir les seues dades de caràcter personal i privat.

El Sindicat també ha demanat que no s’exigisca tota la quantitat de certificats i documentació que han de presentar per incorporar-se al centre, sinó només els imprescindibles per donar-se d’alta en nòmina i estalviar tràmits i pèrdues de temps. Sobre això, la Conselleria ha explicat que és una exigència d’intervenció econòmica i s’han compromés a elaborar un arxiu digital amb tota la documentació perquè en pròximes convocatòries el professorat que haja prestat serveis no haja de presentar-ho tot de nou.

Altres aspectes que ha plantejat el Sindicat en la reunió han estat explicacions pel retard en la cobertuta de moltes places vacants a l’inici de curs. La Conselleria ha reconegut problemes per cobrir les places de mestres en primer cicle d’ESO i ha afirmat que s’estan cobrint les baixes a bon ritme. Tanmateix ha demanat als sindicats que presentem tots els casos de places que no s’han cobert per accelerar el procediment.

Finalment, Conselleria ha explicat als sindicats el nou procediment telemàtic de substitucions contínues que es vol començar a aplicar a partir del 29 d’octubre, en un primer moment en fase de proves fins que es confirme que funciona correctament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s