Com crear i publicar el teu ebook

Posted: 6 Octubre 2012 in Llibres
Etiquetes: , ,

Com crear i publicar el teu ebook és un taller pràctic de creació i publicació digital, que es desenvoluparà en el Laboratori d’Escriptura (C/ Joan Blanques, 12, Barcelona), i en ell es donaran els passos i elements imprescindibles per a crear un ebook, des del format fins a la gestió de royalties. El taller posarà especial èmfasi en el canal de distribució Amazon, la major llibreria on-line del món.

Al final del curs, l’alumne disposarà de tota la informació necessària per a publicar els seus propis ebooks i aconseguir el màxim rendiment del seu esforç editorial on-line. Com crear i publicar el teu ebook està pensat per a escriptors, editors, dissenyadors i totes aquelles persones interessades en l’edició de continguts digitals, que tinguen coneixements bàsics de Microsoft Word i d’Internet (però no és imprescindible tenir coneixements específics de programació: HTML, XML i CSS).

El curs té un preu de 90 euros. Serà impartit per Steven Tolliver, Soci-Director de Hooked, consultoria en edició digital, co-fundador de Manfatta i autor del llibre Publica el teu ebook en Amazon.

En una sessió s’abordaran els temes “Què és un ebook”, “El mercat editorial i les plataformes de publicació i venda d’i-books” i “El procés de conversió d’un manuscrit a ebook”. L’altre dia serà més pràctic, amb els temes “El procés de conversió d’un manuscrit a ebook, pas a pas” i “El gestor de publicació de Amazon”.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb Laboratori d’Escriptura en el telèfon 93 213 94 89 i en el correu cursos@laboratoriodeescritura.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s