La campanya “en valencià” recorre la Comunitat

Posted: 25 Juny 2012 in General
Etiquetes:

La campanya en valencià finalitza amb un balanç positiu després de recórrer 36 localitats

La campanya en valencià recorre la Comunitat

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua, en col·laboració amb la Conselleria de Cultura i les oficines de promoció lingüística dels ajuntaments adherits al protocol de promoció del valencià, ha completat esta setmana la segona edició de la campanya “en valencià”.

Enguany la campanya s’ha mostrat en 36 ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana, des de Peníscola fins a Callosa d’en Sarrià. També els campus universitaris de Castelló, València, Elx i Alacant han acollit la iniciativa, amb la finalitat de fomentar l’ús de la llengua pròpia entre els estudiants valencians.

Bàsicament, la campanya ha consistit en un sèrie de jocs, activitats i preguntes destinades a comprovar el grau de coneixement del valencià entre la població valenciana, i al mateix temps informar i impulsar les oficines municipals de promoció del valencià de les localitats objecte de la iniciativa institucional.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua considera la campanya ha assolit uns resultats positius atenent la participació de ciutadans en la major part de les localitats visitades i la implicació dels ajuntaments, que amb la seua col·laboració han fet possible que el valencià siga una llengua viva.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s