Què vol dir ser mestre avui?

Posted: 13 Març 2012 in Educació
Etiquetes: , ,

La constant evolució de la tasca del mestre i professor, en correspondència als canvis socials, i els reptes que afronta el sistema educatiu fa proliferar les iniciatives de debat i reflexió a l’entorn de la professió docent.

Vinculat amb la nova sèrie Mestres de TV3, la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica organitzen una desena de debats -entre febrer i abril- per tot el territori català, per reflexionar sobre Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat.

Cada debat setmanal va vinculat a la temàtica concreta del capítol corresponent de la sèrie televisiva, per tractar les diverses qüestions que incideixen en la funció social dels professionals de l’educació. La primera sessió va tenir lloc l’1 de febrer, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), amb la participació de la directora de TV3, Mònica Terribas, i el mestre i escriptor Jaume Cela.

Tots els debats es podran seguir via streaming a través del blog del projecte, www.sermestreavui.cat, des d’on s’obrirà la reflexió a tothom qui hi vulgui intervenir.

Publicat a Ara.cat l’1 de febrer de 2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s