Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica

Posted: 11 Octubre 2011 in Llibres
Tags: ,
Acaba d’aparèixer la Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica, elaborada pel Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i publicada conjuntament per totes les universitats públiques valencianes (d’Alacant, Jaume I, Miguel Hernández, Politècnica de València, i de València).
 
La Gramàtica zero aborda de manera pràctica i simple els problemes sintàctics més freqüents i guia l’usuari amb tan poca terminologia tècnica com és possible. A banda d’explicacions accessibles per a tothom, aporta una àmplia gamma d’exemples, amb una presentació gràfica que permet visualitzar d’una ullada quin és el problema i quines són les solucions.
 
Permet tres maneres diferents de consulta: de resposta a un dubte concret, d’autoavaluació en sintaxi i de revisió per blocs. I dins aquest blocs, es poden consultar els punts fonamentals de sintaxi, les errades típiques de castellanoparlants i un bon nombre de problemes generals.
 
Un extens índex analític facilita a l’usuari trobar la resposta a qualsevol dubte concret.
 
Difosa entre el personal i els estudiants de la Universitat de València, la Gramàtica zero ha tingut una acollida tan bona que s’ha exhaurit en pocs dies i se n’ha fet una segona impressió.
 
Fitxa tècnica:
Esteve, Francesc; Melià, Josepa. Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica. València: Universitat de València: Universitat Politècnica de València: Universitat d’Alacant: Universitat Jaume I: Universitat Miguel Hernández, 2011.
274 p.; 21 x 15 cm
 
 
Més informació:
 
Servei de Política Lingüística de la Universitat de València
Publicacions de la Universitat de València

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s