Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica

Posted: 11 Octubre 2011 in Llibres
Etiquetes: ,
Acaba d’aparèixer la Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica, elaborada pel Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i publicada conjuntament per totes les universitats públiques valencianes (d’Alacant, Jaume I, Miguel Hernández, Politècnica de València, i de València).
 
La Gramàtica zero aborda de manera pràctica i simple els problemes sintàctics més freqüents i guia l’usuari amb tan poca terminologia tècnica com és possible. A banda d’explicacions accessibles per a tothom, aporta una àmplia gamma d’exemples, amb una presentació gràfica que permet visualitzar d’una ullada quin és el problema i quines són les solucions.
 
Permet tres maneres diferents de consulta: de resposta a un dubte concret, d’autoavaluació en sintaxi i de revisió per blocs. I dins aquest blocs, es poden consultar els punts fonamentals de sintaxi, les errades típiques de castellanoparlants i un bon nombre de problemes generals.
 
Un extens índex analític facilita a l’usuari trobar la resposta a qualsevol dubte concret.
 
Difosa entre el personal i els estudiants de la Universitat de València, la Gramàtica zero ha tingut una acollida tan bona que s’ha exhaurit en pocs dies i se n’ha fet una segona impressió.
 
Fitxa tècnica:
Esteve, Francesc; Melià, Josepa. Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica. València: Universitat de València: Universitat Politècnica de València: Universitat d’Alacant: Universitat Jaume I: Universitat Miguel Hernández, 2011.
274 p.; 21 x 15 cm
 
 
Més informació:
 
Servei de Política Lingüística de la Universitat de València
Publicacions de la Universitat de València
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s